انواع سیم بکسل در بازرگانی شاهنگ گر

جرثقیل پشت کامیونی جرثقیل پشت کامیونی یا Truck Mounted Crane همانگونه که از نام آن بر می آید جرثقیلی هیدرولیکی است که انرژی پمپ هیدرولیک آن

انواع جرثقیل

جرثقیل پشت کامیونی
جرثقیل پشت کامیونی یا Truck Mounted Crane همانگونه که از نام آن بر می آید جرثقیلی هیدرولیکی است که انرژی پمپ هیدرولیک آن، که فشار لازم سیال جک های پروسه لیفت را تأمین می کند، با کوپل شدن با موتور دیزل کامیون تأمین می گردد.
جرثقیل کارگاهی یا Rough terrain گونه ای از جرثقیل های مجهز به سیستم هیدرولیکی است که جرثقیل به همراه موتور دیزل و سایر سیستم ها بر روی یک شاسی قدرتمند با چهار چرخ لاستیکی قرار میگیرد. فلسفه طراحی جرثقیل های کارگاهی استفاده از آن ها در مناطق ناهموار بوده است. از جرثقیل کارگاهی برای ساخت پل ها، جاده ها، پروژه های نیروگاهی، کارخانه های پتروشیمی و … استفاده می شود.
معتبرترین کارخانه­های سازنده جرثقیل کارگاهی:
جرثقیل کاتو/ Kato Crane
جرثقیل تادانو/ Tadano Crane
جرثقیل گرو/ Grove Crane
جرثقیل کوبلکو Kobelco Crane /
جرثقیل ترکس/ Terex Crane
جرثقیل پی اند اچ/ P&H Crane
جرثقیل لینکبلت/ LinkBelt Crane
جرثقیل کولز/ Coles Crane
جرثقیل گالیون/ Galion Crane
جرثقیل هایکوHyco Crane/
جرثقیل موبایل یا جرثقیل متحرک :
جرثقیل موبایل یا All Terrain نوع ویژه ای از جرثقیل های هیدرولیکی خودکشش است که سیستم جرثقیل بر روی یک کفی کشنده قرار گرفته و می تواند حول محور قرارگیری خود دوران کند. جرثقیل موبایل را می توان فرزند مشترک جرثقیل های کارگاهی و جرثقیل های پشت کامیونی دانست. ویژگی خاص این جرثقیل ها که آن ها را از جرثقیل های کارگاهی و پشت کامیونی متمایز می سازد بهره مندی توأمان از قدرت لیفت بسیار بالا و توان و سرعت بالای تردد در خیابان ها و مسیرهای بین شهری است.
معتبرترین کارخانه­های سازنده جرثقیل موبایل :
جرثقیل لیبهر/ Liebherr Crane
جرثقیل کاتو/ Kato Crane
جرثقیل تادانو/ Tadano Crane
جرثقیل گرو/ Grove Crane
جرثقیل ایکس.سی.ام.جی/ XCMG Crane
جرثقیل ترکس/ Terex Crane
جرثقیل پی اند اچ/ P&H Crane
جرثقیل دماگ/ Demag Crane
جرثقیل سانی/ Sany Crane
جرثقیل لینکبلت/ LinkBelt Crane
جرثقیل پی پی ام/ PPM Crane
جرثقیل کراپ/ Krupp Crane
جرثقیل سقفی : 
جرثقیل سقفی یا Overhead Crane گونه ای ماشین آلات باربرداری است که در اکثر کارخانه ها و کارگاه ها وجود دارد. جرثقیل سقفی متشکل از دو ریل موازی است که Bridge یا پل در امتداد آن دو حرکت می کند. اما چنانچه این پل به شکل صلب بر روی دو پایه مستحکم عمودی قرارگیرد و پایه ها بر روی ریل و یا چرخ های لاستیکی حرکت کنند به این نوع جرثقیل معمولا جرثقیل دروازه ای یا Gantry crane اطلاق می شود. هزینه استفاده از انواع گونه های جرثقیل سقفی نسبت به جرثقیل های موبایل، کارگاهی و پشت کامیونی بسیار کمتر بوده و سرعت عمل آن ها در سالن ها و سوله های سرپوشیده بسیار بالاتر است.
از جرثقیل های سقفی بزرگ به صورت متداول در صنایع فولاد، مس، آلومینیوم، سیمان و … استفاده می شود. در طول تمام پروسه ذوب فولاد، از ورود مواد اولیه تا تحویل محصول، از جرثقیل های سقفی استفاده می شود. ریختن مواد اولیه به درون دیگ مذاب ، انتقال فلز داغ تمپر و آنیله شده تا سرد شدن، بارگذاری آن بر روی کفی و بارگیری آن در کارخانه های فولاد توسط جرثقیل های سقفی انجام می گیرد. خط تولید کلیه سازندگان اتومبیل و سایر تجهیزات صنعتی نیز توسط جرثقیل های سقفی به پیش می رود.اولین جرثقیل سقفی که با نیروی بخار کار میکرد را کارخانه DEMAG تولید نمود.

جرثقیل برجی یا جرثقیل تاورکرین 

جرثقیل تاور یا تاورکرین جرثقیلی است که با چشمان ساکنین شهرهای صنعتی بسیار آشنا است. در نخستین نگاه گذرا به ساختمان های در حال ساخت، سازه مرتفع اینجرثقیل ها جلب توجه می نماید. جرثقیل تاور متشکل از یک سازه بلند عمودی (شفت)، یک بوم بلند افقی، وزنه های تعادلی و سایر المان های نگهدارنده سازه است. برخلاف سایر جرثقیل های عصر جدید، طراحی اصول کلی جرثقیل تاور به ۴۰۰۰ سال پیش و دوره تمدن مصر باز می گردد. مصری های باستان برای تخلیه و بارگیری کشتی ها از یک تیرک بلند افقی که ثقل آن به وسیله تیرک عمودی تحمل شده و ممان آن توسط وزنه های تعادلی عقب آن کنترل می شده استفاده می کردند. در اوایل قرن بیستم شرکت POTAIN به سفارش کارخانه های کشتی سازی برای جابجایی و اتصال سکشن های منفصل کشتی، اولین نمونه مدرن جرثقیل تاور را ساخت و به بازار عرضه نمود. اما جرثقیل ساخته شده این کارحانه بسیار سنگین و مونتاژ و دمونتاژ بسیار دشواری داشت. در سال ۱۹۴۰ هانس لیبهر نمونه ساخته شده شرکت پوتن را بهینه سازی کرد و اولین جرثقیل تاور مشابه نمونه های امروزی را ساخت.
معتبرترین کارخانه­های سازنده جرثقیل تاورکرین :
جرثقیل تاور لیبهر/ Liebherr Tower Crane
جرثقیل تاور پوتن/ Potain Tower Crane
جرثقیل تاور زوملاین/ Zoomlion Tower Crane
جرثقیل تاور کومانسا/Comansa Tower Crane
جرثقیل تاور ایکس.سی.ام.جی/ XCMG Tower Crane

جرثقیل زنجیری
جرثقیل چرخ زنجیری یا Crawler Crane گونه ای از جرثقیل های سیار است که سیستم جرثقیل بوم خشک یا تلسکوپی آن بر روی یک شاسی چرخ زنجیری قرار می گیرد. از جرثقیل های چرخ زنجیری کوچک می توان به سادگی در سایت های عملیاتی استفاده کرد؛ اما حمل و نقل (دمونتاژ و مونتاژ) و استفاده از جرثقیل های چرخ زنجیری بزرگ و با تناژ بالا بسیار پر هزینه است. تعادل جرثقیل های چرخ زنجیری در هنگام پروسه لیفت به واسطه سطح تماس زیادشان با زمین و همچنین شکل سازه ای آن ها، بسیار بالا بوده و در اغلب نمونه ها نیازی به جک های اوتریگر (جک بازشو کشویی) ندارند.

از شاسی های چرخ زنجیری در اوایل قرن بیستم ابتدا در صنایع خودروسازی برای حمل خودروها استفاده شد که آن زمان به آن ها تراکتور چرخ زنجیری اطلاق می گردید. سپس کارخانه های تولیدکننده ماشین آلات کشاورزی از این نوع شاسی ها برای ساخت ماشین آلات سنگین کشاورزی که نیاز به تردد در زمین های ناهموار داشتند استفاده کردند.

در سال ۱۹۲۰ شرکت مهندسی Northwest آمریکا سیستم جرثقیل را برای نخستین بار بر روی یک کشنده چرخ زنجیری قرار داد و برای نخستین بار جرثقیل چرخ زنجیری را به بازار جرثقیل عرضه نمود. بهینه سازی های زیادی در ساختار اولین جرثقیل چرخ زنجیری تولید شده تا جرثقیل های چرخ زنجیری موجود در بازار امروز ایجاد شده که بیشتر این تغییرات حاصل تلاش های مهندسی کارخانه های HYMAC، کشتی سازی Manitowoc، Liebherr و Kobelco بوده است.
معتبرترین کارخانه­های سازنده جرثقیل زنجیری :
جرثقیل لیبهر/ Liebherr Crawler Crane
جرثقیل آمریکن/ American Hoist Crawler Crane
جرثقیل کوبلکو/ Kobelco Crawler Crane
جرثقیل مانیتواک/ Manitowoc Crawler Crane
جرثقیل ترکس/ Terex Crawler Crane
جرثقیل لینکبلت/ LinkBelt Crawler Crane
جرثقیل هایکو/ Hyco Crawler Crane
جرثقیل ال بی اس/ LBS Crawler Crane
جرثقیل ان سی کی/ NCK Crawler Crane
جرثقیل نورسوست/ Northwest Crawler Crane
جرثقیل راستون باسیروس/ Ruston Bucyrus Crawler Crane

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید : 

1- سیم بکسل

2- زنجیر و اتصالات

3- زنجیر الواتور

4- سیم بکسل جرثقیل

5- سیم بکسل آسانسوری

آخرين ويرايش:سيم بکسل زنجير و اتصالات زنجير الواتوريزنجير الواتور

برچسب ها:

سيم بکسل زنجير و اتصالات زنجير الواتوريزنجير الواتور
+ نوشته شده در  دوشنبه 10 مهر 1396ساعت 13:58  توسط shahanggar